!?
Smart menu


 
 
кажи им на твоите другари
 
 

Вашиот банер може да биде тука

 
   
    Smart Kids Games™ нуди забава и знаење  
       

 

 

  Smart Kids Games™ е дизајниран да образува и забавува деца додека им помага да ги унапредат нивните способности на пишување, читање, меморија, како и уметнички способности.

Модерни педагошки методи се употребени при креирањето на овој пакет на едукативни игри.
Игрите се прилагодени на детскиот индивидуален развој, охрабрувајќи го секое дете да оди напред во зависност од неговите желби и можности.

Социјализација на детето натпреварувајќи се со своите другари, браќа, сестри , па дури и со мама и тато.

Дозволете им да играат, дозволете им да го кажат она што го мислат, дајте им го најдобриот начин да се изразат себе си, а со тоа ќе ги откриете способностите за кои можеби и не сте знаеле дека постојат кај Вашето дете.

Smart Kids Games™ може да се употребува повторно и повторно
 
 

 

 
    Моја сложувалка  
       
 

Направете ја најдобрата сложувалка од своите фотографии на Вашиот компјутер
 
 

 

 
    Меморија  
       
 

Најди две исти и вежбај меморија
 
 

 

 
    Погоди го зборот  
       
 

Спелувај ги секојдневните зборови и развивај ја способност за распознавање на буквите
 
 

 

 
    Весели бои  
       
 

Работи со боенки, цртај и креирај свои дизајни
 
 

 

 
    Нешто заедничко  
       
 

Барај сличности, неверојатно интересни нешта се скриени внатре.