!?
Smart menu


 
 
кажи им на твоите другари
 
 

Вашиот банер може да биде тука

 

 
 
  Системски побарувања

- Microsoft Windows 98/Me/2000/XP
- Macromedia Flash player v6
- DirectX
  Демо верзија
   
Може да ја симнете пробната верзија на SmartKidsGames овде. Во демото можете да пробате пет од вкупно шест игри.

Симнете го демото од SKG

  Целосна верзија
   
За да го стартувате потполно функционалниот пакет, треба да бидете регистриран корисник. За повеќе информации кликнете овде